Ar gali psichologija būti mokslas apie psichiką? - Skinner, B.F. (Psichologija, 1995)
Verstiniame straipsnyje pateikiamos B. F. Skinner idėjos apie elgesį, išmokimą ir psichiką. Paliečiama introspekcijos problema, polemizuojama su kognityvinės psichologijos idėjomis.
Keywords: išmokimas; elgesys; psichika; Skinner