K. G. Jungo gyvenimas ir pagrindiniai darbai - GUDAITĖ, GRAŽINA (Psichologija, 1997)
Straipsnyje pateikiama trumpa C. G. Jung biografija ir svarbiausių jo teorijos konstruktų analizė.
Keywords: C. G. Jung; biografija; individuacija; kolektyvinė pasąmonė; archetipai