Informacija - Gučas, A. (Psichologija, 1962)
Pateikiama informacija apie psichologų draugijos įkūrimą, suvažiavimą, mokslininkų dalyvavimą konferencijose bei kitos žinios.
Keywords: informacija; psichologų draugija