Kai kurie teoriniai ir metodiniai vizualinių vaizdų tyrimo klausimai - Rimkutė, Eglė (Psichologija, 1977)
Straipsnyje nagrinėjamos kai kurios teorinės, metodinės ir metodologinės vizualinių vaizdinių tyrimo problemos. Psichiniai vaizdiniai nagrinėjami atsižvelgiant į suvokimą ir verbalinius procesus.
Keywords: vizualinių vaizdų tyrimai