Respublikinė konferencija „Profesinio orientavimo problemos“ (1971.01.27-28 d.) ir tolesnių tyrimų šioje srityje uždaviniai - Kregždė , S. (Psichologija, 1972)
Straipsnyje apžvelgiama 1971 m. įvykusi respublikinė konferencija „Profesinio orientavimo problemos“.