Bendra varžybų dalyvių vertinimo metodika - Stakvilevičius , M.; Dargis , F. (Psichologija, 1971)
Straipsnyje pateikiama linijinių algebrinių lygčių sistema (pridėta 10-tame rinkinyje), tinkama tam varžybų atvejui, kada atskiros dvikovos vertinamos bet kokia balų sistema. Be to, pateikiamas ir būdas, kaip išspręsti vietų paskirstymą, naudojant paprastą kartojamą procesą.