Alfonso Gučo veiklos ir tyrimų apžvalga - Bagdonas, A.; Butkienė, G.; Lapė, J.; Rimkutė, E. (Psichologija, 1989)
Straipsnyje pateikiama išsami A. Gučo veiklos ir tyrimų apžvalga, pateikiama bibliografija.