Teisingumas: socialinis psichologinis aspektas - Suslavičius, Antanas (Psichologija, 1993)
Straipsnyje nagrinėjami socialiniai – psichologiniai teisingumo aspektai. Pristatomos išmokimo (G. Homans), socialinių mainų teorijos. Analizuojamas skirstomasis teisingumas ir jo taisyklės. Apžvelgiami skriaudos jausmo ypatumai.