Herkus Frederikas Skineris (1904-1990) - Valickas, Gintautas (Psichologija, 1995)
Straipsnyje pateikiama trumpa B. F. Skinner biografija, jo iškeltos pagrindinės prielaidos apie žmogaus elgesį. Straipsnio gale pateikiamas svarbiausių veikalų sąrašas.