Studentų mokslinės veiklos tinklo LXXVIII konferencija - Žakarytė, Urtė (Vilnius University Proceedings, 2026)
-
Keywords: medicina; odontologija; slauga; visuomenės sveikata; farmakologija; studentai; mokslas