XXII-osios Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencijos pranešimų santraukų leidinys - Guogaitė, Greta; Grigaitė, Agnė; Rudytė, Miglė (Vilnius University Proceedings, 2025)
Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencija – kasmetinis Vilniaus universiteto Psichologijos instituto doktorantų organizuojamas renginys. Konferencija suteikia galimybę Lietuvos ir užsienio universitetų psichologijos studentams ir jauniesiems mokslininkams pristatyti savo mokslinius tyrimus ir atradimus. Šių metų konferencija buvo skirta nagrinėti kasdienybę kintančiame pasaulyje, apibūdinančius iššūkius ir galimybes
Keywords: jaunieji mokslininkai; santraukų leidinys; psichologijos konferencija