Globalūs iššūkiai ir ateities visuomenės XVI Lietuvos sociologų draugijos konferencija. 2024 m. lapkričio 15–16 d. Vilniaus universitetas - Čiupailaitė-Višnevska, Dalia; Galdauskaitė, Dovilė; Poviliūnas, Arūnas; Norkus, Zenonas; Budginaitė-Mačkinė, Irma; Pivoriūtė, Milda (Vilnius University Proceedings, 2024)
-
Keywords: Sociologija; konferencijos; Lietuva; globalūs iššūkia; ateities visuomenės