Kalbų vakaras 2020 - Butkevičiūtė, Veronika; Zubaitienė , Vilma; Lisauskaitė , Agnė (Vilnius University Proceedings, 2020)
Leidinyje „Kalbų vakaro kalbos“ (2020) siekiama atskleisti šnekamosios kalbos reiškinio įvairumą ir dinamiškumą: leidinio autoriai aptaria ne tik lietuvių šnekamosios kalbos ypatybes, bet ir supažindina su įvairių užsienio kalbų šnekamąja kalba. Skaitytojui suteikiama galimybė naujai pažvelgti į šį kalbos variantą ir apskritai permąstyti kalbos ribas bei plėsti savo kalbines žinias.
Keywords: kalba; šnekamoji kalba; užsienio kalbos; filologijos fakultetas