Žvynelinė ir uždegiminės odos ligos 2020 - Gylienė, Iveta; Grigaitienė, Jūratė; Valiukevičienė, Skaidra (Vilnius University Proceedings, 2020)
Šios nuotolinės konferencijos tikslas yra pasidalinti ir pagerinti dermatovenerologijos specialistų žinias apie lėtines uždegimines odos ligas. Konferencijos dalyviams bus suteikta galimybė išgirsti naujausią mokslinę informaciją ne tik apie žvynelinę, tačiau ir apie atopinį dermatitą, pūlingą hidradenitą, aknę, rožinę bei kitas ligas. Patyrę Lietuvos ir užsienio lektoriai pristatys savo tyrimus, apžvalgas ir klinikinius atvejus, kurie naudingi tiek teorinių, tiek praktinių žinių gilinimui.
Keywords: žvynelinė; nuotolinė konferencija; santrauka; uždegiminės odos ligos; biologinė terapija; Lietuva