27-oji tarptautinė mokslinė Jono Jablonskio konferencija „(Kalbos) variantiškumas, kaita ir standartizavimas“ - Judžentytė-Šinkūnienė, Gintarė; Gaidienė, Andželika; Gritėnienė, Aurelija (Vilnius University Proceedings, 2022)
-