XIX-osios Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencijos santraukų leidinys - Nomeikaitė, Augustė; Rimkus, Evelina; Marcinkevičiūtė, Miglė (Vilnius University Proceedings, 2022)
Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencija - tai kasmetinis renginys, kurį organizuoja Vilniaus universiteto Psichologijos instituto doktorantai. Šį konferencija suteikia galimybę visų pakopų studentams pristatyti savo vykdomus mokslinius tyrimus bei gautus rezultatus.