XVIII-osios Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencijos santraukų leidinys - Kvedaraitė, Monika; Dumarkaitė, Austėja (Vilnius University Proceedings, 2021)
Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencija - tai kasmetinis renginys, kurį organizuoja Vilniaus universiteto Psichologijos instituto doktorantai. Šį konferencija suteikia galimybę visų pakopų studentams pristatyti savo vykdomus mokslinius tyrimus bei gautus rezultatus.