Respublikinės studentų mokslinės konferencijos "Chemija ir cheminė technologija 2019" pranešimų medžiaga - Tumkevičius, Sigitas; Inkrataitė, Greta; Daumantas, Liudas (Vilnius University Proceedings, 2019)
Mokslo komitetas: Prof. A. Beganskienė, VU Doc./Assoc. Prof. J. Dodonova, VU Prof. V. Getautis, KTU Prof. S. Grigalevičius, KTU Doc./Assoc. Prof. T. Paulauskienė, KU Prof. S. Tumkevičius, VU Prof. A. Žukauskaitė, KU Organizatoriai: Prof. S. Tumkevičius (pirmininkas), VU G. Inkrataitė (sekretorė), VU Dr. R. Vaitkus, VU Dr. S. Višniakova, VU I. Gabriūnaitė, VU L. Sinušaitė, VU M. Steponavičiūtė, VU M. Vagner, VU O. Safinas, VU SA L. Daumantas, VU