Popkultūra: gamyba, vartojimas, gerovė - Pukelis, Paulius (Problemos, 2004)
2003 metų rugsėjo 26 dieną Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete vyko šio fakulteto Sociokultūrinių tyrimų instituto organizuota respublikinė konferencija "Popkultūra: gamyba, vartojimas, gerovė". Įvairių sričių mokslininkai buvo pakviesti aptarti lietuviškąją popkultūrą bei metodologinius principus, kuriais remiantis reikėtų tyrinėti šią aiškių ribų neturinčią kultūros sritį.
Keywords: konferencija; popkultūra