Apie gamtą kaip kultūros šaltinį - Kalenda, Česlovas (Problemos, 2004)
Knygos recenzija. V. Baltrūnas. Gamta kaip kultūros šaltinis: monografija. - Vilnius: Andrena, 2003. - 134 p.
Keywords: recenzija; gamta; kultūra