Kaip laisvas apsisprendimas dera su malonės dovanomis, dieviškuoju išankstiniu žinojimu bei numatymu, lemtimi ir pasmerkimu (ištrauka). Vertimas ir komentarai Živilės Pabijutaitės - Molina, Ludovicus (Problemos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]
Keywords: nėra