Šiuolaikinė etika: teorija ir (ar) praktika, objektyvumas ir (ar) subjektyvumas - Treznevičiūtė, Daiva (Problemos, 2002)
Mokslinė konferencija “(Po) etikos: kaip galima šiuolaikinė etika?” Vilnius, 2001 lapkričio 9 d.