Apie demokratijos ir prievartos nuotykius - Kačerauskas, Tomas (Problemos, 2006)
Apžvalgoje pasakojama apie kasmetinės Lietuvos filosofų draugijos 2006 m. konferencijos „Demokratija ir prievarta“ organizacinius rūpesčius, apžvelgiami dalyvių pranešimai, pateikiamas diskusijų fragmentas. Teigiama, kad konferencija yra minties puota, praturtinanti dalyvių filosofines pažiūras.