Ištroškęs keliautojas ir moralinė sėkmė be sėkmės - Kahn, Samuel (Problemos, 2024)
Šis straipsnis padalintas į tris dalis. Pirmojoje ir antrojoje dalyse pristatau žinomą Ištroškusio keliautojo mintinį eksperimentą ir analizuoju, kaip Carolina Sartorio aiškina jo kauzalinę struktūrą. Teigiu, kad kruopštesnis nagrinėjimas atveria šio aiškinimo spragas. Trečiojoje dalyje nagrinėju Sartorio siūlomą naują moralinės sėkmės rūšį, kurią, jos manymu, Ištroškusio keliautojo atvejis atskleidžia. Toliau išplečiu argumentacijos lauką apžvelgdamas kitas šiuolaikines moralinės sėkmės kategorijas ir darau išvadą, kad visos jos nepakankamai apgalvotos.