Letters to Jonas Repšys - Grinius, Jonas (Problemos, 1998)
Publikuojami Jono Griniaus (1902–1980) – žymaus literatūros ir meno tyrėjo, estetiko, dramaturgo, kultūros žurnalų redaktoriaus – laiškai Jonui Repšiui (1930–1976), kuris buvo vienas kūrybingiausių marksistinės filosofijos atstovų Lietuvoje. Laiškai spausdinami be kupiūrų, laužtiniuose skliaustuose įrašytas vienas kitas tekstą paaiškinantis intarpas. Laiškus spaudai parengė Ipolitas Ledas.