Moral Perfection of Personality - Žemaitis, Vincentas (Problemos, 1975)
1974 m. spalio 22–23 dienomis Vilniuje įvyko mokslinė konferencija, skirta asmenybės dorovinio tobulėjimo klausimams. Perskaityta 18 pranešimų (A. Lozuraitis, Č. Kalenda, J. Minkevičius, B. Kuzmickas, R. Žibaitis, K. RIckevičiūtė, V. Žemaitis ir kiti), kuriuose aptarti bendrieji žmogaus, kaip dorovinės asmenybės, aspektai, asmenybės dorovinio tobulėjimo objektyvūs ir subjektyvūs veiksniai, moralinės sąmonės, dorovinių jausmų, elgesio formavimo, dorovinio auklėjimo ir saviauklos klausimai, kritiškai įvertintos katalikiškosios dorovinio tobulėjimo koncepcijos.