APIBENDRINIMAI IŠ DISKUSIJŲ SU FARDELLA - Leibniz, Gottfried Wilhelm (Problemos, 2014)
Versta iš: Gottfried Wilhelm Leibniz.Sämtliche Schriften und Briefe, Sechste Reihe: Philosophische Schriften. Bd. 4. Berlin: Akademie Verlag, 1999, p. 1666–1674.Iš lotynų kalbos vertė Laurynas AdomaitisCommunication from the Discussions with FardellaGottfried Wilhelm Leibniz