Mąstytojų ugdymas Lietuvoje: sekant J. Baranovos ir L. Duoblienės kelrodžiu - Petrošienė, Kristina (Problemos, 2022)
Baranova, J., Duoblienė, L., 2020. Filosofija vaikams ir multimodalus ugdymas. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 223 p. ISBN 978-609-07-0423-3Recenzentė Kristina Petrošienė
Keywords: -