KĄ REIŠKIA HUSSERLIO FENOMENOLOGIJOS AKTUALIZACIJA ŠIUOLAIKINIAME FILOSOFIJOS KONTEKSTE? - Gutauskas, Mintautas (Problemos, 2010)
Actualisation of Husserlian Phenomenology in a Contemporary Context Mintautas Gutauskas