CONVERSATIONS WITH KANT CONTINUED - Noreikaitė, Aistė (Problemos, 2016)
Jūratė Baranova. XX amžiaus moralės filosofija: pokalbis su Kantu. Vilnius: Lietuvos edukologijos universiteto leidykla, 2015. 418 p. ISBN 978-609-471-025-4