THE WAY TO ANTHROPOCENE: A SHIFT IN THE RELATIONSHIP BETWEEN HUMANS AND NATURE - Bartkienė, Aistė (Problemos, 2016)
Česlovas Kalenda. Achilo kulno papėdėje: pasaulinė ekologinė krizė ir Lietuva. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2016. 301 p. ISBN 978-609-459-616-2