The Genuine Apocalypsis is the Everyday - Narušytė, Agnė (Problemos, 2014)
Book review. Nerijus Milerius. Apokalipsė kine: filosofinės prielaidos. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2013. 256 p. ISBN 978-609-459-233-1.