APIBENDRINIMAI IŠ DISKUSIJŲ SU FARDELLA - Leibniz, Gottfried Wilhelm (Problemos, 2014)
Versta iš: Gottfried Wilhelm Leibniz. Sämtliche Schriften und Briefe, Sechste Reihe: Philosophische Schriften. Bd. 4. Berlin: Akademie Verlag, 1999, p. 1666–1674. Iš lotynų kalbos vertė Laurynas Adomaitis Communication from the Discussions with Fardella Gottfried Wilhelm Leibniz