2002–2011 M. „PROBLEMOSE“ (T. 61–80) IŠSPAUSDINTŲ STRAIPSNIŲ RODYKLĖ - Kalenda, Česlovas; Radavičienė, Nijolė (Problemos, 2011)
Index of Papers Published in “Problemos”, 2002–2011 (Vol. 61–80) Compiled by Česlovas Kalenda and Nijolė Radavičienė