Ar lengva tapti pirmuoju Platono Lisido draugu Lietuvoje? Apie draugystės slėpinį ir vertimo iššūkius - Kardelis, Naglis (Literatūra, 2016)
Platonas. Lisidas, arba Apie draugystę. Iš senosios graikų kalbos vertė, įvadą ir komentarus parašė Vilius Bartninkas. Vilnius: Aidai, 2014. 253 p.ISBN 978-609-95581-2-7.
Keywords: nėra