TEOLOGINIO NARATYVO ANTROPOLOGIJA - Repečkaitė, Karolina (Literatūra, 2013)
Gediminas Mikelaitis, Kilti ir kelti: Šatrijos Raganos literatūros teologija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2012