Teigiamo santykio su Dostojevskio kūryba problema: Vydūnas - Varlašina, Margarita (Literatūra, 2009)
Profesorei Birutei Masionienei atmintiEsame pašaukti darbams, svarbiems tik mūsų kaimelyje,mūsų Katalonijoje, mūs Velse, mūsų Slovėnijoj.Czesław Miłosz