Gyvybės ratas gimtojoje kalboje - Tamošaitis, Regimantas (Literatūra, 2010)
Viktorija Daujotytė, Balsā ūkūs’ / Balsai ūkuose: eilėraščiai, Vilnius: Regioninių kultūrinių iniciatyvų centras, 2010. 128 p.