Šaltiniai lietuvių liuteronų gyvenimui pažinti - Pociūtė-Abukevičienė, Dainora (Literatūra, 2010)
Klaipėdos miesto ir valsčiaus evangelikų liuteronų bažnyčių vizitacijų 1676–1685 m. dokumentai. Sudarė ir parengė doc. habil. dr. Ingė Lukšaitė, bendradarbiaudama su Sabina Drevello, Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas, Klaipėdos universiteto leidykla, 2009.