Can δίκαιον be ὅσιον? A Note on Scholl. Plat. Resp. I 344A8 and Leg. IX 857B5 - Cufalo, Domenico (Literatūra, 2016)
Straipsnyje nagrinėjamas Platono Valstybės (Resp. I 344a8) ir Įstatymų (Leg. IX 857b5) scholijų (A, f. 10r; T, f. 203r ir A, f. 243-244v; O, f. 92r) crux ir vietoj rankraščiuose teikiamos glosos διονύσιον, kurią W. Ch. Greenas siūlė keisti į δίκαιον, siūlomas skaitymas δημόσιον.