KĄ RAFINUOTIEJI PRANCŪZAI MANĖ APIE LIETUVIŠKAS MEŠKAS - Banytė, Elžbieta (Literatūra, 2013)
(Nijolė Vaičiulėnaitė-Kašelionienė, Lietuvos įvaizdis prancūzų literatūroje: vienos barbarybės istorija, Vilnius: Vilniaus pedagoginio universiteto leidykla, 2011)