Trys Nastios – šiuolaikinė rusų literatūra ir prisikėlimo filosofija - Двоеглазов, Александр (Literatūra, 2015)
Straipsnyje analizuojamas apibendrintas literatūrinis paauglės Nastios vaizdas trijuose tekstuose (V. Sorokino, A. Platonovo ir S. Anufrijevo ir P. Peperšteino). Nagrinėjamas prisikėlimo konceptas ir įvairūs jo realizavimo tipai. V. Sorokino apysaka “Nastia” intertekstualiai analizuojama N. Fiodorovo prisikėlimo teorijos kontekste.