Multimedijinis Viktoro Pelevino „Siaubo šalmas“ - Охняк, Магдалена (Literatūra, 2007)
Nuo 2005 metų spalio mėnesio su “Siaubo šalmu”, parašytu interneto pokalbių (chat‘ų) forma, rusų skaitytojas gali susipažinti keturiais būdais: įprastame spausdintame leidinyje, elektroniniu būdu internete, audio knygoje ir teatre. V. Pelevinas, meistriškai naudodamasis antikiniu mitu apie Tesėją ir Minotaurą, stebi savo herojus virtualaus pasaulio labirinte ir pasiūlo savitą laisvės ir pasirinkimo problemos matymą.