Teigiamo santykio su Dostojevskio kūryba problema: Vydūnas - Varlašina, Margarita (Literatūra, 2009)
Profesorei Birutei Masionienei atminti Esame pašaukti darbams, svarbiems tik mūsų kaimelyje, mūsų Katalonijoje, mūs Velse, mūsų Slovėnijoj. Czesław Miłosz