Stiliaus problema Ludwigo Wittgensteino filosofijoje - Klibavičius, Darius (Literatūra, 2009)
Straipsnyje nagrinėjama Ludwigo Wittgensteino (1889–1951) filosofijos stilistika paties autoriaus paskelbtuose veikaluose Tractatus Logico-Philosophicus (1921), Filosofiniai tyrinėjimai (Philosophischen Untersuchungen, 1953) ir pomirtiniame pastabų rinkinyje Kultūra ir vertybė (Culture and Value, 1980)