Studija apie Renatos Šerelytės kūrybos socialumą - Baliutytė, Elena (Literatūra, 2011)
Loreta Jakonytė, Karvės kuolas Pilies gatvėje. Renatos Šerelytės kūrybos studija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2011