Lietuvių literatūros kanono horizontai ir peripetijos - Tamošaitis, Regimantas (Literatūra, 2023)
Lietuvių literatūros kanono dirbtuvės (XIX a. pabaiga–XX a. pirma pusė): kolektyvinė monografija. Sud. Viktorija Šeina. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2022, 635 p.