Skvarbus žvilgsnis į „komunistinio elito“ gyvenimo užkulisius - Starikovičius, Vytautas (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Mariaus Ėmužio disertaciją „Sovietų Lietuvos valdantysis elitas 1944–1974 metais: tarpusavio ryšiai ir jų raiška“ ir jos gynimą
Keywords: -