Vilniaus urbanistikos atradimai - Janušauskaitė, Viltė (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Karolio Kučiausko disertaciją „Prieškario Vilniaus urbanistinis modelis ir jo recepcija karo ir pokario metais (1932–1956 m.)“ ir jos gynimą
Keywords: -