Visa apimanti politinės atminties rekonstrukcija? - Krutulys, Titas (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Rec.: Justinas Dementavičius, Tarp ūkininko ir piliečio: modernėjančios Lietuvos politinės minties istorija, Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla,2015.
Keywords: -